info@dinercoupongroningen.nl
dinercoupongroningen

Hoe werkt het?

Houd jij ook zo van lekker uiteten gaan? De Dinercoupon Groningen is dan de perfecte aanvulling! Met de Dinercoupon Groningen kan je bij verschillende horecagelegenheden uiteten met een interessante korting. Uiteten is dan niet alleen leuk, maar ook nog eens voordelig!

Waarom een dinercoupon?

Diverse kortingen

In samenwerking met meer dan 25 aangesloten horecagelegenheden in Groningen zijn er verschillende kortingen samengesteld. In onderstaand overzicht zijn de verschillende kortingen te zien. Let op: de kortingen verschillen per restaurant

De 20% korting geldt voor maximaal twee personen. De korting op het voor-, hoofd- en nagerecht, geldt voor één persoon. Per restaurant is het mogelijk om één korting te gebruiken.

De bonnen met kortingspercentages zijn geldig voor 2 personen. De kortingen op het voor, hoofd of nageracht is geldig voor 1 persoon. Daarnaast mag de dinercoupon 1 keer worden gebruikt per locatie. Op deze manier kunt u onze dinercoupon bij diverse eet gelegenheden gebruiken.

Waar kan ik terecht?

Met de dinercoupon kunt u terecht bij meer dan 25 verschillende locaties in Groningen welke je via onderstaande groene knop kan bekijken. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en wij proberen je zo goed mogelijk te helpen.

dinercoupon groningen