info@dinercoupongroningen.nl
dinercoupongroningen

Vacatures Dinercoupon

+ Salespromotors/ Salesmanager (part- en fulltime)
+ Teamleiders (part- en fulltime)

Wil jij graag aan de start staan van een nieuwe onderneming die niet alleen de horeca steunt, maar ook uiteten weer extra leuk maakt? Reageer dan op onderstaande vacature(s)!

Dinercoupon Groningen is een initiatief vanuit meerdere partijen en heeft gezamenlijk meer dan 100 jaar ervaring binnen de horeca. De Dinercoupon Groningen is een pasje en aan te schaffen voor €39,95. Na aanschaf kan er acht keer gebruik gemaakt worden van de kortingen en komt dit neer op drie keer een gratis etentje. De aanschaf van de Dinercoupon Groningen is er dan ook al na 2 à 3 bezoeken uitgehaald!

Naast dat het voor de horeca allemaal kosteloos is, en er geen afdracht hoeft plaats te vinden, wordt er wekelijks promotie gemaakt voor de deelnemende horecagelegenheden. De Dinercoupon Groningen is niet alleen in de stad te gebruiken, maar in de gehele provincie Groningen. Alle horecagelegenheden hebben ook de mogelijkheid om de Dinercoupon Groningen op locatie te verkopen.

Wil jij aan het begin staan van de start van een nieuwe onderneming die niet alleen de horeca steunt,
werkgelegenheid biedt voor al het personeel dat geen werk meer heeft door de vroege sluitingen,
maar ook het uit eten weer extra leuk gaat maken?
Reageer dan direct op 1 van de 2 (of combinatie) vacatures.

Onze vacatures

Salespromotors / Salesmanager

Als Salespromotor bij DinercouponGroningen ben je onderdeel van een hecht leuk en jong team. Je gaat gezamenlijk of in eigen flexibele werktijden de dinercoupon promoten en verkopen.

Teamleider

Als teamleider stel je je eigen team samen of krijgt een team van maximaal 5 personen aangewezen die je gaat begeleiden en ondersteunen waar mogelijk.